SEO (Search Engine Optimization), reguli de baza pentru traficul organic

SEO (Search Engine Optimization), optimizarea pentru motoarele de cautare este un proces tehnic, analitic si creativ pentru imbunatatirea traficului organic, neplatit. Functia principala in SEO este de a influenta motoarele de cautare (white hat SEO), prin adaugare de continut proaspat si relevant in vederea cresterii traficului organic, care se va transforma in vanzari de servicii sau produse.

SEO, servicii de link building, trafic organic

In opinia noastra, lucrurile care conteaza cu adevarat in 2018, referitor la SEO, sunt – optimizarea SEO on-page, continutul de calitate, serviciile de link building controlate, un design responsive, care sa arate bine pe orice dispozitiv mobil, meta titlurile si descrierile relevante.

Continutul unui website

Continutul unui website, trebuie sa fie partajat organic, relevant, optimizat si cat mai natural. Daca aceste conditii nu sunt indeplinite, este foarte posibil sa aveti o problema de calitate a continutului, care in 70-80%, din cazuri duce catre esecul in mediul online si pierderea investitiei.

Rezultatele organice

Aceste reguli nu sunt „legi”, ci „indrumari„, pentru clasarea in primele rezultate organice Google. Trebuie totusi sa retineti ca unele metode sau strategii de promovare sunt ilegale. Hacking-ul, de exemplu sau metodele de promovare fortate, excesul de backlink-uri, continutul duplicat, etc.

...regulile de baza in SEO

Compania noastra respecta regulile de baza in SEO, le respectam si le aplicam in functie de continutul panilor web. Motorul de cautare Google, a devenit foarte inteligent. La echipa de SPAM, a companiei Google, lucreaza ingineri foarte inteligenti si cu experienta in combaterea SPAM-ului.

...definitii, posibilitati, experienta

Exista o multime de definitii si posibilitati in SEO, dar SEO „white hat”, este cea mai sigura si mai buna alegere. Obtinerea traficului gratuit, organic, de la Google, nu este un lucru foarte complicat daca respectam regulile de baza, evident, trebuie sa ai o anumita educatie in acest domeniu dar totul se castiga in timp, experienta isi spune cuvantul in orice domeniu de activitate.