Klus Design - UX Web Design

by Web Design
5 ani ago
0 Views

Klus Design – pentru ca ne place sa lucram cu profesionisti. Va prezentam astazi o companie-lider in domeniul iluminare led de cea mai inalta calitate si eficienta. Cu ajutorul unor benzi led acestia realizeaza sisteme profesionale de iluminare led. Evident, se folosesc si profile led, accesorii led si electronice pentru a se realiza aceste sisteme de mare efect.

Iluminat profesional – dorinta tuturor. Si a celor de la Klus Design

Nu mai traim vremuri in care un bec era suficient, sau poate cel mult, o lampa. Acum, dat fiind faptul ca stiinta a avansat extrem de mult, a crescut si eficienta luminii.

Toti ne dorim eficienta, calitate, costuri optime. Si nu in ultimul timp, realizam din ce in ce mai mult ca avem nevoie sa fim mai constienti cand vine vorba de mediul inconjurator.

Ianuarie 2019

Client
Klus Design Romania

Proiect URL
https://klusled.ro/

Avantajele iluminarii led, marca Klus Design:

  • Durata mai mare de folosinta
  • Economic si modern
  • Libertate de creatie si inventivitate
  • Eficienta si satre de bine
  • Eco-friendly

Klus Design si creativitatea

Cel mai important aspect când vorbim despre iluminare led prin sisteme led este creativitatea fara limite. Decorul poate fi metamorfozat atat prin schimbarea culorii, cat și prin alternarea intensitatilor  disponibile.

Poti trasa linii de lumina care incep pe tavan, se continua pe pereti si se termina la jumatatea pardoselii. Sau lampi suspendate in zone diferite ale camerei. Cu Klus Design Romania, reprezentantul experimentatei firme poloneze de marca in domeniu, imaginatia zboara de-a dreptul.

Eco-friendly-ness e doar un moft?

In ultimul timp companiile pun accent din ce in ce mai mult pe protejarea mediului inconjurator, iar tehnologia led Klus Design nu face exceptie.
Cum se realizeaza acest lucru? Becurile sau lampile led nu conțin mercur sau alte substanțe toxice, asadar impactul asupra mediului inconjurător este minim. Led-urile se pot recicla la fel ca celelalte deșeuri electrice, iar pentru că nu se încălzesc sunt ușor demanevrat și nepericuloase în același timp.

In continuare, avem placerea sa va prezentam si un alt client de-al nostru important: Cardoil Avantaj