Optimizare SEO, servicii SEO on-page

Optimizare SEO on-page (partea tehnica a unui website), se refera la toate masurile care pot fi luate direct pe website, pentru a-si imbunatati pozitia in clasamentul rezultatelor organice. Exemple de optimizare SEO on-page, pot fi – optimizarea a continutului, imbunatatirea descrierierilor meta si a meta titlurilor, imagini, fisiere CSS si JavaScript, date structurate, etc.

Marea majoritate a persoanelor care doresc informatii instant sau sa faca o achizitie online, incep sa caute cu ajutorul unui motor de cautare. Google este motorul dominant de cautare insa, pentru rezultate bune, trebuie sa avem un website care indeplineste conditiile de optimizare.

Cum se aplica un serviciu de optimizare SEO on-page si cat dureaza?

Serviciile de optimizare SEO on-page, se aplica la nivel de website, unde se imbunatatesc sau se adauga diverse „module”, care au rolul de a optimiza viteza de incarcare in browser, sau de a optimiza titlurile, descrierile, continutul, structura de link-uri interna, datele structurate, etc. Un serviciu de genul acesta poate dura intre 3 si 7 zile, in functie de complexitatea website-ului.

…cand poate fi aplicat acest serviciu de optimizare?

Nu are importanta daca aveti un website nou sau unul deja indexat dar care nu genereaza trafic, conditiile de baza in SEO, trebuiesc aplicate oricarui model de website. Aplicarea unui serviciu de optimizare SEO on-page, in cel mai bun mod posibil, poate aduce beneficii mari. Avem instrumente profesionale de testare pentru a evalua cat de bun este website-ul dvs. in mediul online

De asemenea, specialistii companiei noastre analizeaza in detaliu legaturile existente (link-urile interne si externe), deoarece acesta este un factor extrem de important pentru determinarea succesului in SEO. Link-urile catre website-ul dvs. sunt de obicei pozitive, dar pot fi si negative, mai ales daca ati avut o activitate organica anterioara, in care sa incercat fortarea de promovare.

…un website bine optimizat, va genera trafic organic

Optimizare SEO, pentru dispozitivele mobile, performanta, Web APP, accesibilitate

…dispozitivele mobile, o crestere la nivel global

Poate fi o curiozitate dar nu ar trebui sa va surprinda ca numarul de utilizatori globali de telefonie mobila creste foarte rapid. Nu ar trebui sa va surprinda nici faptul ca numarul de utilizatori la nivel global de telefonie mobila a depasit numarul utilizatorilor de computere desktop.  Compania noastra va pune la dispozitie servicii speciale de optimizare SEO, pentru dispozitivele mobile.