Strategii de Marketing Digital, bugete si concurenta, digital Strategy

Abordarea unei strategii de marketing digital este una dintre cele mai importante faze in promovarea online, dar si una dintre cele mai complicate. O strategie de Marketing digital incepe cu stabilirea bugetelor si a testarii concurentei, care poate fi un proces destul de dificil.

UX Web Design, are colaboratori in cele mai importante tari din Europa, care ne ajuta la obtinerea de rezultate bune, rezultate de care Dvs., aveti nevoie pentru o imagine cat mai buna in mediul online.

Consult, activitati de Marketing, directii strategice

In primul rand, este foarte important sa avem detalii despre afacerea Dvs., pentru ca noi sa va putem ajuta in luarea unei decizii privind activitatile de marketing online pe care doriti sa le intreprindeti. Pentru o strategie de Marketing Online, va trebui sa va cunoastem foarte bine afacerea si obiectivele principale.

Consult Digital Strategy

Inainte de aplicarea unui astfel de serviciu, va trebui sa avem o discutie la sediul nostru din Alba Iulia, sau telefonic cateva minute. Este foarte important sa discutam despre obiectivele Dvs., ce ati realizat pana in momentul de fata in mediul online si ce buget alocati acestor servicii.

Audit Marketing Digital

Cu permisiunea dvs., vom accesa (daca exista) datele de analiza (Google Analytics sau orice alta platforma de analiza pe care o utilizati) si pe care o veti analiza pentru identificarea modului in care website-ul dvs., va creste in rezultatele organice ale motoarelor de cautare.

Analiza Concurentei

Este foarte important sa stiti cum arata „piata” Dvs., in mediul online, pentru a afla unde exista oportunitati de promovare in functie de concurenta. Aceast lucru inseamna analiza concurentilor dvs., lucru deloc usor, ce ofera concurentii si care este imaginea lor reala in Internet.

…recomandari strategice, experienta noastra in mediul online!

In urma discutiei cu Dvs., a auditului si a analizei concurentilor, vom combina toate acestea cu experienaa noastra de peste 14 ani, in acest domeniu de activitate si vom stabili o strategie de Marketing Digital, in functie de bugetul alocat. Programul nostru de analiza a datelor, va va ajuta sa monitorizati rezultatele si sa vizionati pozitiile in rezultatele organice.

Doriti o analiza SEO, a website-ului Dvs.? Accesati pagina de servicii UX Web Design...