CMS (Content Management System)

Daca sunteti in cautarea unei companii care sa dezvolte un website de prezentare profesionist sau un website de comert electronic (magazin online), echipa noastra de profesionisti utilizeaza sisteme avansate de gestionare a continutului pentru a satisface toate dorintele Dvs.

Folosim un editor WYSIWYG, pentru continutul paginilor Web, prin intermediul caruia veti avea control complet asupra structurii paginilor, a produselor sau asupra articolelor din blog.

Actualizati cu usurinta website-ul

Sistemele noastre de gestionare a continutului (CMS, Content Management System), va permit sa actualizati cu usurinta website-ul fara a avea nevoie de cunostinte tehnice, de la orice calculator cu acces la Internet si fara sa instalati programe speciale.

PHP, Magento, Prestashop, Shopify WordPress, CS-CART, Opencart, X-Cart, etc.

Dezvoltarea unei afaceri de comert electronic

Pentru companiile care doresc dezvoltarea unei afaceri de comert electronic, dezvoltam sisteme de gestionare a magazinelor online in PHP, sau folosim platforme specializate in acest domeniu – Magento, Prestashop, WordPress, CS-CART, Opencart, etc. Magazinele online, dezvoltate de compania noastra va ajuta la importul de date dar in acelasi timp puteti pastra si alte funcții de gestionare a continutului din website-ul vechi.

…sisteme de administrare robuste

Echipa noastra de Web Design, va poate crea un CMS, cu traducere in orice limba. Acest lucru ne permite sa oferim sisteme de administrare robuste si flexibile, care sa genereze trafic organic targetat datorita sistemelor de promovare incorporate.